Lex Legal Solutions

Ons team

06-27874572

In 1998 ben ik als advocaat begonnen en in de laatste jaren heb ik als zelfstandig ondernemer een mooie arbeidsrechtpraktijk opgebouwd waarbij ik niet uitsluitend de werkgever vertegenwoordig, maar tevens werknemers in alle mogelijke functies, van productiemedewerker tot statutair directeur.
Als gevolg van deze diversiteit kan ik mij goed in de situatie van de betreffende werkgever of werknemer verplaatsen, qua mogelijkheden, maar zeker ook qua onmogelijkheden. Ik ben een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat, die vooral praktisch en bovenal realistisch te werk gaat.

Maaike

“Ik vind het na al die jaren advocatuur nog steeds geweldig te ervaren dat mensen, of dat nu werkgevers of werknemers zijn, blij zijn met de door jouw getoonde inzet om een probleem op te lossen. Soms kan een enkel telefoontje volstaan om een situatie helder weer te geven, waardoor mijn klant weet wat hem te doen staat. Een andere keer is een inhoudelijke procedure noodzakelijk, maar iedere keer merk ik weer dat mijn klanten tevreden zijn over de manier waarop ik met hen communiceer en de snelheid en doeltreffendheid waarmee ik opereer. Deze voldoening maakt dat ik mijn beroep nog steeds geweldig vind!”

06-12227218

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in (juridische) advisering, het grootste deel van deze periode als advocaat. Ik heb geadviseerd in (complexe) vastgoedprojecten en -transacties. Op dit moment richt ik mij vooral op het arbeidsrecht.

Daarnaast heb ik de opleiding tot ADR Specialist – Legal Mediator nagenoeg voltooid. Mijn ambitie is om in de toekomst minimaal de helft van de tijd bezig te zijn met (arbeids)mediations.

Rechtsgebiedenregister

De advocaten Mr. M.G.H. Terhorst en mr. L.G. Mook hebben zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op het rechtsgebieden arbeidsrecht. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.