Lex Legal Solutions

Juridisch advies

Niet voor alle zaken is het noodzakelijk een advocaat met de bijbehorende tarieven in te schakelen. Lex! Legal Solutions beschikt over een netwerk van uitstekende juristen met een zeer grote kennis op verschillende vakgebieden waaronder huurrecht, vastgoedrecht, contractenrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Voor zaken met een belang tot € 25.000,00 heeft u geen advocaat nodig, maar kunt u gebruik maken van een van onze juristen. Zij kunnen in veel zaken gewoon bij de rechtbank procederen. Hierin hebben zij als voormalig advocaat een zeer ruime ervaring opgedaan.

Naast gereduceerde uurtarieven, afhankelijk van het belang van de zaak, is het tevens mogelijk concrete tariefafspraken te maken voor bijvoorbeeld uw incasso. Hierdoor weet u van te voren wat een incassotraject gaat kosten en komt u niet onverwacht voor torenhoge kosten te staan.

Is een zaak toch complexer of met een hoger belang dan in eerste instantie verwacht? Dan kunnen onze juristen tijdig aangeven, dat het verstandiger is de zaak aan een gespecialiseerde advocaat over te dragen.